De Heeren van Leek jubileumactie!

Datum 7-11-2020 - 30-11-2020

15 jaar De Heeren van Leek.

15 jaar De Heeren van Leek,  een mijlpaal die we graag willen vieren en tegelijkertijd realiseren we ons dat Corona een groots feest in de weg staat. Feesten is in 2020 geen goed idee maar lekker wandelen en buiten genieten  kan natuurlijk wel.  Zelf ga ik er op mijn vrije zondag ook graag op uit met mijn gezin en hond. Lekker een lange wandeling maken. Aldus Henk Jan Klooster eigenaar van de Heeren van Leek.

Wandelen koppelen aan ons jubileum is een idee dat tijdens zo’n wandeling is geboren. Op deze manier vieren dat De Heeren van Leek 15 jaar bestaat, past in Corona tijd. Hoe we dat gaan doen?

Gratis wandelgids, korting op jassen, rugzakken en wandelschoenen

Als je naar buiten gaat, heb je een jas nodig. Daarom geven we bij De Heeren van Leek op iedere jas 15,- korting. Daarnaast ligt er voor iedere klant die  aankopen doet boven de 69,- een geweldig leuke wandelgids klaar. In deze gids vind je wandelroutes in de provincie Groningen.  Van een klein rondje tot juist heel uitdagende lange routes en alles wat daar tussen in zit.

Voor wie gaat wandelen is een rugzak natuurlijk superhandig. En bij wie kun je daar nu beter over worden geadviseerd dan bij onze overbuurman, Deedees Donkerbroek. In deze tassenspeciaalzaak vind je de meest uiteenlopende rugzakken, Op vertoon van een Heeren van Leek kassabon ontvang je 15% korting op een rugzak naar keuze.

Zonder goede schoenen  wandelt het een stuk minder plezierig. Bij Heijs Schoenmode weten ze daar alles van. Daarom kunnen klanten van De Heeren van Leek op vertoon van hun kassabon maar liefst 15,- korting krijgen op wandelschoen van Meindl en Lowa bij Heys Schoenmode.

De korting op rugzakken en wandelschoenen is geldig t/m zaterdag 29 november 2020 voor iedereen die een kassabon kan overleggen van De Heeren van Leek met een bonbedrag van minmaal 69,- en een aankoopdatum vanaf maandag 9 november 2020. Niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.