15 jaar De Heeren van Leek.

een mijlpaal die we graag willen vieren en tegelijkertijd realiseren we ons dat Corona een groots feest in de weg staat. Feesten is in 2020 geen goed idee maar lekker wandelen en buiten genieten kan natuurlijk wel. Daarom vieren we ons jubileum met leuke cadeaus en aanbiedingen rondom wandelen. Tijdens de jubileum actie zijn ook de Black Friday deals van toepassing. Wij denken graag met u mee over de de voor u voordeligste oplossing. Acties combineren kan niet. (En tweede artikel halve prijs en korting op jacks, wel kunnen we voor u de voordeligste optie uitrekenen) Uiteraard ontvangt u de gratis wandelgids wanneer uw bonbedrag met korting hoger is dan 69,-

 

Gratis wandelgids, korting op jassen, rugzakken en wandelschoenen

Als je naar buiten gaat, heb je een jas nodig. Daarom geven we bij De Heeren van Leek op iedere jas 15,- korting. Daarnaast ligt er voor iedere klant die  aankopen doet boven de 69,- een geweldig leuke wandelgids klaar. In deze gids vind je wandelroutes in de provincie Groningen.  Van een klein rondje tot juist heel uitdagende lange routes en alles wat daar tussen in zit.

Voor wie gaat wandelen is een rugzak natuurlijk superhandig. En bij wie kun je daar nu beter over worden geadviseerd dan bij onze overbuurman, Deedees Donkerbroek. In deze tassenspeciaalzaak vind je de meest uiteenlopende rugzakken, Op vertoon van een Heeren van Leek kassabon ontvang je 15% korting op een rugzak naar keuze.

Zonder goede schoenen  wandelt het een stuk minder plezierig. Bij Heijs Schoenmode weten ze daar alles van. Daarom kunnen klanten van De Heeren van Leek op vertoon van hun kassabon maar liefst 15,- korting krijgen op wandelschoen van Meindl en Lowa bij Heys Schoenmode.

De korting op rugzakken en wandelschoenen is geldig t/m zaterdag 29 november 2020 voor iedereen die een kassabon kan overleggen van De Heeren van Leek met een bonbedrag van minmaal 69,- en een aankoopdatum vanaf zaterdag 7 november 2020. Niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

 

Iedereen is van harte welkom in onze winkel om ons jubileum mee te vieren. Wel vragen we een mondkapje te dragen en afstand te houden. Wij doen dit ook en zo kunnen we samen in deze coronatijden winkelen mogelijk maken. Wij hopen dat door deze jubileum actie nog meer mensen ontdekken hoe mooi onze directe omgeving is!