Welkom, u kunt bij ons veilig winkelen.

Ondanks dat we u niet meer met een handdruk begroeten,  we u vragen de anderhalve meter afstand in acht te nemen en een mondkapje te dragen bent en blijft u van harte welkom in onze winkel.

Wij vinden het belangrijk dat u veilig kunt winkelen en wij veilig kunnen werken. Wij kunnen u garanderen dat u zich ruim (minimaal 1,5 meter) om ons en eventuele andere klanten kunt bewegen. Wij zien hier op toe en zullen waarnodig optreden om dit te kunnen blijven garanderen. Daarbij nemen we alle (extra) hygiene maatregelen in acht. Uiteraard dragen wij ook een mondmasker.

Wilt u liever op afspraak winkelen of een item toegezonden krijgen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om samen met u een passende oplossing te vinden. U kunt ons bereiken op tel: 0594-514255 tijdens winkel openingstijden. Buiten winkelopeningstijden kunt u ons bereiken op 06-27114242.

Tip:  Op de ochtend winkelen is over algemeen rustiger dan in de middag winkelen. En daarom is het volgens ons een prima idee om op de ochtend lags te komen. Komt onze winkelopeningstijd van 09:30 niet zo goed uit? Contact ons dan even, dan doen we de winkel graag wat vroeger open.  Zo blijft er ruimte voor iedereen!

 

Voor iedereen: hou je haaks, blijf vooral gezond en graag tot ziens!

Henk Jan en Mathilde

.