ieder 1e artikel met 20% korting

ieder 2e artikel met 30% korting

ieder 3e artikel met 40% korting combineren mag, laagst geprijsde artikel: hoogste korting.

shirt, blouse of hemd, hoe je het ook noemt dat maakt natuurlijk helemaal niet uit.  Feit is, dat overhemden hele snelle smaakmakers zijn. Met een nieuw shirt is een standaard kostuum al snel weer helemaal actueel en in combinatie met een jeans is een overhemd altijd top. Wij hebben keuze, heel veel keuze in shirts. Niet alleen dresshemden, voor onder een een kostuum, maar ook in casual hemden. Printjes schuwen we niet. Van ruimtevaarders tot fietsen, van botanische prints tot ruitjes, bij ons vind je ze in de collectie shirts.

Ook in pasvormen is er bij De Heeren van Leek flink keuze. Natuurlijk zijn er de slim-fit shirts, maar ook voor wie een blouse liever wat losser heeft dan een strakgesneden hemd, hebben we meer dan genoeg keuze.

Overhemd lastig in de was? Wij denken dat het meevalt. Door de nieuwe materiaalmixen die gebruikt worden, is strijken vaak erg eenvoudig of zelfs niet eens nodig. Onze collectie strijkvrije overhemden is bijzonder groot. Gewoon uit de wasmachine nat ophangen ophangen  op een kledinghanger of nog beter in de wind aan de waslijn en niets meer aan doen! Meer wastips lees je hier. Overhemden die heel eenvoudig te stijken zijn of niet gestreken hoeven te worden, hebben van de fabrikanten verschillende namen gekregen: Bugelfrei, stijkvrij, no iron  pflege leigt zijn de meest vookomende termen.

Binnenkort de nieuwe voorjaarscollectie op deze pagina