Laten we snel wat afspreken!

 

Vanaf 3 maart ben je weer van harte welkom in onze winkel. Op afspraak, maar die maken we natuurlijk graag. Bel ons op nr 0594-514255, app ons op nr 06-27114242 of stuur een mail naar info@deheerenvanleek.nl . Uiteraard kun je er zeker van zijn dat je bij ons veilig kunt winkelen

Online winkelen met de service van onze winkel

Om in onze webwinkel dezelfde service te kunnen verlenen als in onze fysieke winkel, gaat bestellen bij De Heeren van Leek net even anders. Hoe werkt het? Maak uw keuze binnen ons assortiment, vul uw gegevens in, load desgewenst een foto op (zo kunnen we uw maat goed schatten) Na ontvangst van uw bericht nemen we ze snel mogelijk contact op. Samen spreken we de mogelijkheden of alternatieven door en na betaling zorgen we dat uw kleding zo snel mogelijk bij u wordt bezorgd.

Binnen een straal van 10 kilometer rond Leek is bezorgen gratis.

Ook als u liever telefonisch de mogelijkheden doorneemt, dan horen wij het graag.  Hier vindt u onze contactgegevens

 

Graag tot ziens!

Opruiming wintercollectie

De wintercollectie is afgeprijsd om plaats te kunnen maken voor de nieuwe voorjaarscollectie. Profiteer nu van de allerlaagste prijzen.

Op dit moment komt de voorjaarscollectie binnen, wij werken er hard aan om ook deze collectie ook zo snel mogelijk op onze website te presenteren.